Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei, contra cost, prin curier rapid.

Costul livrarii se calculeaza in functie de greutatea coletului si a numarului de km pana la destinatie.

De obicei, livrarea produselor se efectueaza in termen de 24-48h, de la preluarea coletului de catre curier.

Livrarea se va face prin firma de curierat proprie ( pentru Bucuresti) sau prin curierat rapid Fan Courier.

Costul de livrare este intre 15 lei si 30 lei, costul exact il veti afla cand va sunam pentru confirmare. Costul din finalizarea comenzii din magazinul online este un estimat.

Plata produselor

Momentan plata se face numai la curier in mod “raburs”

Returul produselor

Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 10 zile de la cumpararea lor.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care anuntati dorinta de renuntare la produs.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 24 ore de la receptia marfii pe adresa george@magazincovoare.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.