"AIR SERVICE DELTA, cu experienta pe piata de peste 20 ani, asiguram punerea in functiune, mentenantã, montaj, proiectare pentru centrale si echipamente termice si frigorifice, instalatii termice, instalatii de climatizare, ventilatie."

Va oferim produse si servicii de calitate.


Pentru ca ne respectam clientii va stam la dispozitie pentru orice problema in ceea ce priveste unul din produsele noastre sau un serviciu oferit de echipa noastra.Corecti, amabili, prompti: asa dorim sa ne prezentam in fata fiecarui client. Incercam sa invatam cate ceva de la fiecare dintre dvs. Va respectam si facem tot posibilul sa va oferim numai produse de calitate la cele mai bune preturi. Va uram bine ati venit pe www.miefrig.ro - magazinul dumneavoastra complet de instalatii.

Am inceput plini de entuziasm aceasta afacere in anul 2011. Am avut de la bun inceput un singur plan: sa fim foarte buni in ceea ce facem. Nu stiam multe, a fost greu dar, incet-incet, lucrurile s-au asezat pe fagasul normal. Cei peste 7000 de oameni care au cumparat de la noi in anii scursi reprezinta tot atatea dovezi ca am ramasi fideli acestui crez si ca ne-am facut treaba bine.

Am incercat inca de la inceput - si o facem in continuare zi de zi - sa ne punem in locul clientilor nostri, sa le intuim si intelegem nevoile si sa fim mereu alaturi de ei.

Cautam mereu solutii noi astfel incat livrarea sa se faca prompt, garantia produselor sa fie respectata cu strictete, drepturile dvs. in calitate de consumator de asemenea.

Suntem specializati in vanzarea unei largi game de instalatii termice si sanitare, oferindu-va numai produse de calitate la preturi corecte. Deoarece colaboram cu marci de renume din domeniul instalatiilor, calitatea produselor pe care le comercializam reprezinta o a doua cartea a noastra de vizita.

Ne propunem ca, si pe viitor, sa va oferim cele mai noi si profesioniste solutii in domeniu. Suntem convinsi ca numai in acest fel va putem castiga respectul si fidelitatea.